Officiell öppning av bigården! (Inställd!!!)

Årets öppning av bigården kommer att ställas in för 2020 vi får sikta på nästa år 2021.
Detta är för att vi ser nu att corona smittan ökar i vårat län och då måste vi se till att försöka hålla sig hemma samt hålla avstånd från varandra.

Det kommer endast vara nybörjare och ansvariga i bigården på onsdagar .
när det blir dags för slungning och extra hjälp kommer vi att informera om detta så vi kan se till att det inte blir för mycket medlemmar i bigården.
Vi kommer fortfarande att sälja varor på onsdagar till kunder men det blir då utomhus.

Mvh Styrelsen

Onsdag 13/5 kl 18:00 öppnar vi bigården officiellt med pompa och ståt!

Styrelsen har beslutat att flytta datumet för öppnandet med anledning av nuvarande läge.

Beroende på väderlek kommer vi småpyssla lite samt se över bigården så att den är i ståndsmässigt skick.
I samband med detta så kommer föreningen att bjuda alla på smörgåstårta för att fira in säsongen!

Detaljerad information samt anmälan kommer att skickas ut på supertext.
Är du ny medlem eller inte upplagd kontakta ordförande Thomas Johansson så löser han det.

Varmt välkomna!

Thomas Johansson

Officiell öppning av bigården! (Inställd!!!)

maj 13 2020
Expired!