Kickoff för projektet Eko från jord till bord

Vi startar ett nytt projekt som har som mål att öka lönsamheten och produktionen av ekologiska produkter. Vi rivstartar projektet med en kickoff där vi informerar om projektet och du får lyssna på spännande föredrag och goda exempel. Vi vänder oss till primärproducenter och förädlare som redan är ekocertifierade och till er som funderar på att lägga om till ekologisk produktion.

Plats & tid

Grästorps Konserthus den 31 mars kl 9.30-15. Anmälan senast den 25 mars.

Deltagaravgift

Kickoffen är kostnadsfri.

Frågor

Yvonne Norlén 010-224 56 16 yvonne.norlen@lansstyrelsen.se

Program

09.30-10.00 Incheckning och fika

Introduktion av dagen, syfte och innehåll

Kungälvsmat presenterar sin verksamhet, Per-Uno Karlsson

Om projektet

Paus

Närsidans Gård presenterar sin verksamhet, Jesper Johansson

Marknadsföring – Argument för att sälja ekologisk mat

12.00-13.00 Lunch

Ekomarknaden, marknadsutveckling, hur påverkar förädling lönsamheten, Ida Lind, Projekt- och kommunikationsstrateg på Ekologiska Lantbrukarna

Åker och Äng presenterar sin verksamhet, Per Fredriksson

Frågestund

14.30-15.00 Fika

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som producerar ekologiska livsmedel eller funderar på att ställa om till ekologisk produktion. Både du som är primärproducent, förädlare eller bedriver handel med ekologiska varor är välkomna.

Kickoff för projektet Eko från jord till bord

Datum

31 mar 2022
Expired!

Tid

09:30 - 15:00

Mer info

Läs mer

Plats

Konserthus
Grästorps Konserthus
Kategori
Länsstyrelsen VG

Arrangör

Länsstyrelsen VG
Läs mer

Lämna ett svar